Πλεύρης: Θα υπάρξουν ποινικές διώξεις για τους μαϊμού εμβολιασμούς

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Στις 44 οι ύποπτες περιπτώσεις εμβολιασμού στην Καρδίτσα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Προανήγγειλε ποινικές διώξεις.

Την εκτίμηση ότι οι περιπτώσεις εικονικών εμβολιασμών στον Παλαμά Καρδίτσας θα είναι μερικές μόνο δεκάδες έκανε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Μάλιστα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 44 άτομα και μάλιστα θα προβλεφθεί και ποινική δίωξη για όσους έκανα χρήση αυτής της παράνομης "υπηρεσίας".

Όπως ανέφερε ο υπουργός, στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο έγιναν συνολικά 31.000 εμβολιασμοί που αφορούν σε 16.000 πολίτες.

Το γεγονός ότι υπήρχε σημαντικό ενδιαφέρον των πολιτών να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο κέντρο (σσ στην ευρύτερη περιοχή οι κάτοικοι είναι μόλις 6000), δικαιολογείται από το ότι στο κέντρο αυτό γίνονταν εμβόλια Pfizer και πολλοί πολίτες και από άλλους νομούς άλλαζαν τα ραντεβού τους και επέλεγαν αυτό.

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ακόμη ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμών έγινε μέχρι το Μάιο, μια περίοδο όπου δεν είχε ανοίξει ακόμη η συζήτηση περί υποχρεωτικότητας και άρα δεν υπήρχε ακόμη λόγος για κάποιον να βγάλει παράνομα πιστοποιητικό εμβολιασμού. Πάντως ο υπουργός σημείωσε ότι όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θανάσης Πλεύρης
SHARE:

24Media Network