Υπάλληλος “οικειοποιήθηκε” 49.000 ευρώ από εξόφληση λογαριασμών πελατών

Υπάλληλος “οικειοποιήθηκε” 49.000 ευρώ από εξόφληση λογαριασμών πελατών

Συνελήφθη υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας για υπεξαίρεση 49.000 ευρώ. Το ποσό αντιστοιχεί σε 217 λογαριασμούς διαφόρων υπηρεσιών που είχαν πληρώσει πελάτες

Για υπεξαίρεση 49.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε 217 απλήρωτους λογαριασμούς διαφόρων υπηρεσιών, κατηγορείται ένας 49χρονος υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Μετεώρων.

Ο υπάλληλος, από έρευνα που έγινε κατόπιν καταγγελίας της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, διαπιστώθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2013 έως τον τρέχοντα μήνα έπαιρνε χρήματα πελατών για εξόφληση διάφορων λογαριασμών, τους έδινε απόδειξη, ωστόσο δεν τα έδινε στην επιχείρηση ως όφειλε αλλά τα έβαζε στην τσέπη του.

Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, μέσα σε τσάντα βρέθηκαν 217 απλήρωτοι λογαριασμοί ενώ το συνολικό ποσό που υπεξαιρέθηκε φτάνει τις 49.310,20 ευρώ.

Ο 49χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα