Ο Gordon Ramsay ανοίγει πιτσαρία – Δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση

Ο Gordon Ramsay ανοίγει πιτσαρία – Δεν χρειάζεται να κάνεις κράτηση
Η νέα πίτσα του Γκόρντον Ράμσεϊ είναι το talk of the town του Λονδίνου Faceboook/GRStreetPizza-Jamie Orlando Smith©

Κι όμως, ο πιο διάσημος σεφ στον κόσμο, αποφάσισε πως "less is more" και λανσάρει την Τρίτη 17 Απριλίου την πρώτη του απλή, ανεπιτήδευτη πίτσα

Σεφ και επίδοξοι μάγειροι έχουν ακούσει από το στόμα του τα χίλια μύρια, για τις γκουρμέ προσπάθειές τους να αγγίζουν την υψηλή γαστρονομία. Ο ίδιος ο Gordon Ramsay μπορεί να έχει λάβει συνολικά 16 αστέρια Μισελέν για τις γαστρονομικές του προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο φαίνεται να εκτιμά την απλότητα. 

Ο διάσημος Βρετανός Σεφ Gordon Ramsay σε εμφάνισή του τον Οκτώβριο του 2017 στο Λος Άντζελες Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η street pizza του θα είναι όπως ο ίδιος σημειώνει όσο πιο απλή γίνεται. “Αν ένα πράγμα πιστεύω είναι πως η πίτσα δεν πρέπει να είναι πολύπλοκη. Αφήστε με λοιπόν να σας συστήσω την απλή, γευστική πίτσα – σερβιρισμένη κομμάτι, κομμάτι ώστε να απολαμβάνεις σε όποια ποσότητα θέλεις” γράφει στο σημείωμα του που προλογίζει το νέο του εγχείρημα.

Το μενού της νέας πιτσαρίας του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Λονδίνο Gordon Ramsay Street Pizza

Στις διαλεγμένες επιλογές μπορεί κανείς να απολαύσει κλασική μαργαρίτα και πεπερόνι, πίτσα με μελιτζάνα, κουκουνάρι, πέστο σκόρδου και ντομάτα ή καλαμπόκι, κοτόπουλο και ισπανικό τσορίθο. Η επιλογή είναι δική σας. Πέραν τούτου, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπολ από διαλεχτές ελιές, ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ή σαλάτα street food και ζεστή σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών. Η πιτσαρία θα σερβίρει παγωτό νεγκρόνι και τιραμισού. That’s All Folks. Είπαμε το μότο εδώ είναι “απλότητα” και γεύση. 

Στην πίτσα του δρόμου, ο Βρετανός δεν θέλει τραπέζια ρεζερβέ και επισημότητες. Για την ακρίβεια έχει ονειρευτεί ένα μέρος που θα μοιάζει με μικρό πάρτι. Καθημερινά εκτός από τις λαχταριστές πίτσες εμπνεύσεώς του, οι τυχεροί ένοικοι του Λονδίνου, αλλά και οι επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το DJ Set διάσημων DJ, αλλά και μια γκάμα διαλεχτών cocktail για να συνοδεύσουν το γεύμα τους. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα