Για λίγο χασίς σκότωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι

Για λίγο χασίς σκότωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες τσακώθηκαν με το θύμα και τους φίλους του γιατί δεν του έδιναν ποσότητα χασίς που είχε πληρώσει

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Μαρτίου, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του, που βρίσκονταν μαζί με το θύμα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστες είναι τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος. Είχε προηγηθεί ραντεβού τους στην πλατεία όπου το θύμα είχε σκοπό να αγοράσει για προσωπική του χρήση ποσότητα χασίς από τους δράστες.

Εκείνοι πήραν τα χρήματα αλλά δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους και μπροστά στην ανήλικη φίλη του θύματος που δεν είχε σχέση με το περιστατικό, έβγαλε τα μαχαίρι και έπληξε θανάσιμα τον 19χρονο.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος. Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κλπ. αδικήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα