Στην Ταϊλάνδη παραγωγοί του Χόλιγουντ: Ετοιμάζεται ταινία για την περιπέτεια των αγοριών

Στην Ταϊλάνδη παραγωγοί του Χόλιγουντ: Ετοιμάζεται ταινία για την περιπέτεια των αγοριών
Σε εξέλιξη η τρίτη φάση της επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό των υπόλοιπων τεσσάρων παιδιών και του προπονητή τους AP

Παραγωγοί του Hollywood βρίσκονται ήδη στην Ταϊλάνδη και δουλεύουν επί ταινίας που θα αφορά την περιπέτεια των 13 μελών των "Wild Boars".

Όλος ο πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στην Ταϊλάνδη και την επιχείρηση διάσωσης των 13 μελών ποδοσφαιρικής ομάδας που εγκλωβίστηκαν σε σπηλιά.   

Στη σημερινή, τρίτη φάση της επιχείρησης αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια τα 4 τελευταία αγόρια και ο 25χρονος προπονητής τους.  Με την ευχή να πάνε όλα καλά, να σας μεταφέρουμε την είδηση που αποκάλυψε το news.com.au, σύμφωνα με την οποία στο Tham Luang βρίσκονται ήδη παραγωγοί από το Hollywood. Αυτό που σκεφτήκαμε όλοι (πως η περιπέτεια των παιδιών θα γίνει ταινία -όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις), το έκαναν πράξη δυο μέλη της κινηματογραφικής εταιρίας Pure Flix. 

O Michael Scott και ο Adam Smith ταξίδεψαν για την Ταϊλάνδη και βρίσκονται ήδη κοντά στην σπηλιά, όπου κάνουν συνεντεύξεις και μαζεύουν στοιχεία. Σύντομα θα καλέσουν κοντά τους και έναν σεναριογράφο, ενώ στο πλάνο είναι να μιλήσουν και με τα παιδιά, όπως φυσικά με τους διασώστες και τους συγγενείς του Σαμάρν Πουνάν, βετεράνου των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας που πέθανε, στην προσπάθεια του να εφοδιάσει με οξυγόνο τους εγκλωβισμένους.  

Σε ερώτηση για το αν η παρουσία τους μπορεί να θεωρηθεί ως σκληρή -έως αναίσθητη-, δεδομένου ότι δεν έχουν σωθεί όλα τα μέλη της ομάδας, ο Smith απάντησε ότι “ξέρουμε πως πολλές εταιρίες παραγωγής θα στείλουν τους ανθρώπους τους σύντομα. Οπότε έπρεπε να δράσουμε άμεσα”. Ο Scott, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ταϊλανδή και περνά στη χώρα τρεις μήνες κάθε χρόνο, τόνισε ότι “δεν πιέζουμε κανέναν να μας μιλήσει. Αυτό που τους λέμε είναι ότι όταν όλα τελειώσουν, θα θέλαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους να κάνουμε μια κουβέντα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα