Ώρα φορολοταρίας για 10 εκατομμύρια ευρώ

Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη εγκατάσταση συσκευών ηλεκτρονικών πληρωμών και χρεώσεων "POS" στα καταστήματα λιανικού εμπορίου.Οι παραβάτες σύμωνα με τον νόμο θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο,ύψους 1.500 ευρώ,Πέμπτη 26 Ιουλίου 2017 
(EUROKINISSI)
Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη εγκατάσταση συσκευών ηλεκτρονικών πληρωμών και χρεώσεων "POS" στα καταστήματα λιανικού εμπορίου.Οι παραβάτες σύμωνα με τον νόμο θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο,ύψους 1.500 ευρώ,Πέμπτη 26 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δέκα χιλιάδες τυχεροί θα λάβουν από 1.000 ευρώ μέσα από 10 διαδοχικές κληρώσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Οι κληρώσεις αφορούν στις συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, καθώς και τον Νοέμβριο

Με νέο τζάκ ποτ 10 εκ ευρώ και 10.000 τυχερούς που θα μοιραστούν μέσα από 10 διαδοχικές κληρώσεις από 1000 ευρώ θα γίνει η δεύτερη λοταρία την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων.

Στις κληρώσεις περιλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φορολοταρία: Αναρτώνται οι λαχνοί της μεγάλης κλήρωσης της Κυριακής

ADVERTISING

SHARE: