Μανιάτης: Η υπόθεση με το Ποτάμι προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ΚΙΝΑΛ

Μανιάτης: Η υπόθεση με το Ποτάμι προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ΚΙΝΑΛ
Ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι αντίθετοι με τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η υπόθεση με το Ποτάμι μάς έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.

Εκτίμησε ωστόσο ότι οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι αντίθετοι με τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη. «Στα κόμματα συμμετέχουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όποιος πιστεύει ότι πρέπει να βοηθήσει την κυβέρνηση για το Μακεδονικό, ας πράξει κατά το δοκούν. Καταλόγισε υποκρισία στον Αλέξη Τσίπρα για τη σχέση του με τους σοσιαλδημοκράτες, λέγοντας πως στόχος του είναι να “χτυπήσει” εκλογικά το Κίνημα Αλλαγής καθώς όπως είπε ο πρωθυπουργός δεν έχει από πού να πιαστεί την ώρα που καταρρέουν οι ΑΝΕΛ.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αντίστοιχη πρόταση που έχει κάνει ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι. για τα αποτελέσματα της Συνόδου για το προσφυγικό είπε ότι υπήρξε συμβιβασμός αλλά ότι το πρόβλημα δε λύνεται. Συμφώνησε με τη χρηματοδότηση Τουρκίας και βόρειας Αφρικής. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι δέχεται πρόσφυγες από τη Μέρκελ ενώ τα ελληνικά νησιά βογκούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα