Θεοχαρόπουλος για Σκοπιανό: Είμαι υπέρ της λύσης και όχι του αδιεξόδου

Θεοχαρόπουλος για Σκοπιανό: Είμαι υπέρ της λύσης και όχι του αδιεξόδου
O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι αυτό που πρέπει να υπάρχει για να επιλυθεί το ζήτημα του ονόματος της πΓΔΜ είναι και μια νομικά διεθνής συνθήκη

“Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αποφάσεων. Όχι σε εταιροπροσδιορισμούς- για τους ΑΝΕΛ- και τις διαφωνίες τους” τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 σε δηλώσεις του σχετικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

“Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι και μια νομικά διεθνής συνθήκη. Υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών, που είναι υπεράνω των Συνταγμάτων της κάθε χώρας. Η Ε.Ε. Το ΝΑΤΟ ή και ο ΟΗΕ . Να λειτουργήσουν οι διεθνείς αποφάσεις και όχι οι διμερείς” συνέχισε.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το ΚΙΝ.ΑΛ. είναι υπέρ της λύσης και όχι υπέρ ενός αδιεξόδου. “Δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Καμμένος για να δούμε τι θα κάνουμε εμείς” συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το αίτημα της αντιπολίτευσης για εκλογές, ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε: “Δεν την προχωράει αυτή η κυβέρνηση την εθνική συνεννόηση. Άρα εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη λύση για τη χώρα. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σκέφτεται τον Σεπτέμβριο να κάνει εκλογές, ή όταν θα γίνουν οι ευρωεκλογές”.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis και τη σημερινή ψηφοφορία της Βουλής είπε: “Είναι φανερό ότι στο θέμα αυτό η κυβέρνηση ήθελε να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Μεθοδεύσεις για παιχνιδάκι εντυπωσιασμών. Όλο αυτό στήνεται για λόγους εντυπωσιασμού, Όταν εντάσεις σε αυτήν την αντιπαράθεση πρώην αρχηγούς, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός” Όλα στο φως, όχι σε μεθοδεύσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα