Τσαβούσογλου σε Κοτζιά: “Ελάτε να συζητήσουμε για το Κυπριακό”

Τσαβούσογλου σε Κοτζιά: “Ελάτε να συζητήσουμε για το Κυπριακό”
Μετά τις εκλογές στη Τουρκία αναμένεται να ανοίξει εκ νέου το Κυπριακό AP

Τι είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στον Έλληνα ομόλογό του. Την επόμενη Κυριακή στη Λευκωσία ο Νίκος Κοτζιάς, την επόμενη Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας για την τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ

Το Κυπριακό αναμένεται να ανοίξει εκ νέου μετά τις εκλογές στην Τουρκία, όπως προκύπτει από τη συνάντηση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Νίκο Κοτζιά, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στις Βρυξέλλες, την περασμένη Τρίτη.

“Ελάτε να συζητήσουμε εκ νέου για το Κυπριακό” είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στον Έλληνα ομόλογό του, όπως αποκαλύπτει σήμερα το News24/7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Νίκος Κοτζιάς θα επισκεφθεί τη Λευκωσία, καθώς, την άλλη Δευτέρα πραγματοποιείται η τριμερής συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου- Αρμενίας σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών.

Επίσης, την άλλη Τρίτη, 8 Μαΐου, τη Λευκωσία θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τριμερή -και ιδιαίτερα σημαντική- συνάντηση κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει στη Λευκωσία κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπ. Νετανιάχου, καθώς και με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα