Asia Express: Αγώνισμα που θυμίζει Survivor και μάχη για την ασυλία – Όσα θα δούμε απόψε

Asia Express: Αγώνισμα που θυμίζει Survivor και μάχη για την ασυλία – Όσα θα δούμε απόψε
Asia Express YouTube

Το "Asia Express" επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής με ένα νέο επεισόδιο. Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Το “Asia Express” αφήνει την Καμπότζη και πάει.. Λάος και τα πέντε εναπομείναντα ζευγάρια περιμένουν νέες προκλήσεις.

Το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (16/10) μέσα από τη συχνότητα του Star με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια διεκδικούν τη θέση τους στην επόμενη χώρα, το Λάος.

Η Βιβή και η Kat Kat επέστρεψαν στο παιχνίδι, ενώ ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, ολοκλήρωσαν το προηγούμενο race κατακτώντας την πρώτη θέση αλλά και την ασυλία και έτσι θα απολαύσουν την τελευταία διαδρομή στην Καμπότζη κάνοντας τουρισμό και έχοντας στην παρέα τους…δελφίνια.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής, το race της αποχώρησης συνεχίζεται ανατολικά και πιο συγκεκριμένα σε ένα επαρχιακό σχολείο, όπου μεταξύ άλλων τα ζευγάρια θα μάθουν πώς ονομάζονται ορισμένες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην γλώσσα των Χμερ, με τη βοήθεια μικρών μαθητών, ενώ ένα από τα αγωνίσματα θυμίζει… Survivor αφού οι παίκτες πρέπει να κυλιστούν μέσα στις λάσπες κάνοντας έρπειν.

Τα δύο πιο γρήγορα ζευγάρια θα προκριθούν στο παιχνίδι επάθλου και θα εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο παιχνίδι με τους νικητές να κερδίζουν 2.500 ευρώ και το πλεονέκτημα, που τα συνοδεύει. Ένα πλεονέκτημα που θα ευνοήσει αλλά και θα στενοχωρήσει κάποια από τα ζευγάρια. Ένα από αυτά, όποιο ολοκληρώσει το race τελευταίο, θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Asia Express: Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα