Rising Star: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που διεκδικούν το βραβείο του νικητή

Rising Star: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που διεκδικούν το βραβείο του νικητή

Στην τελική ευθεία μπαίνει το talent show του ΑΝΤ1 με έξι διαγωνιζόμενους να αναμετρώνται με τον τοίχο για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Εσείς ποιον θέλετε να δείτε να κερδίζει;

Μια μαραθώνια και άκρως καλλιτεχνική πορεία πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς το Rising Star ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα του Πάσχα. Στον ημιτελικό της Κυριακής αναδείχθηκαν οι έξι διεκδικητές του επάθλου, όπως τους επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Για την ακρίβεια, οι τηλεθεατές κλήθηκαν να δώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό στους παίκτες της προτίμησής τους. Με αυτό τον τρόπο αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι διεκδικητές του τίτλου που δεν ήταν άλλοι από τον Γιάννη Ξανθόπουλο και τον Σωτήρη Καρυστινό.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Ξανθόπουλου που συγκέντρωσε την υψηλότερη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στον ημιτελικό με ποσοστό 91%:

Ακολούθησε ο Σωτήρης Σμυρναίος, ερμηνεύοντας το “Σου μιλώ και κοκκινίζεις” που με ποσοστό 88% πέρασε επίσης απευθείας στον τελικό:

Εν συνεχεία, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας κλήθηκαν να επιλέγουν από έναν παίκτη προκειμένου να συμπληρωθεί η εξάδα του τελικού. Με αυτό τον τρόπο, στον τελικό θα βρεθούν επίσης, οι Πάνος Σμυρναίος, Έλενα Παναγιωτίδου, Στέλιος Τσάκωνας και Κέλλυ Βουδούρη.

 

Τη Δευτέρα του Πάσχα οι τηλεθεατές θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή του Rising Star. Ως τότε, δείξτε στο παρακάτω poll την προτίμησή σας ανάμεσα στους έξι διαγωνιζόμενους:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα