Τηλεθέαση: Το παιδικό πρόγραμμα του Star το Σαββατοκύριακο χτυπάει 75αρια

Τηλεθέαση: Το παιδικό πρόγραμμα του Star το Σαββατοκύριακο χτυπάει 75αρια
STAR

Η 'Μάσα και ο αρκούδος', η 'Πέπα το γουρουνάκι' και ο 'Bob ο μάστορας' μαζεύουν όλο το "χαρτί" της τηλεθέασης σε παιδικά και πολύ νεανικά κοινά. Ποια παιδικά προγράμματα συγκεντρώνουν 75% στις ηλικίες 15 με 24 ετών

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, το Star σημειώνει νούμερα τηλεθέασης για Όσκαρ στα παιδιά και τα νεανικά κοινά. Το κανάλι της Κηφισιάς προβάλει τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής ένα πλήρες παιδικό πρόγραμμα που κυριολεκτικά σπάει ταμεία - τουλάχιστον στα κοινά που απευθύνεται.

Έτσι, την Κυριακή από τις 6.21 το πρωί ως τις 13.00, το κανάλι σημειώνει ποσοστά που αγγίζουν ακόμη και το 27% στις ηλικίες 15-44 που ενδιαφέρουν τη διαφημιστική αγορά. Ο πίνακας όμως χτυπάει κόκκινο στα παιδιά, αλλά και τους τηλεθεατές 15-24 ετών. Το ρωσικό κινούμενο σχέδιο "Η Μάσα και ο αρκούδος" συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 47% στα παιδιά και 43,9% σε νέους ως 24 ετών που παρακολουθούσαν τηλεόραση το πρωί της Κυριακής.

Το κλασικό παιδικό πρόγραμμα " Μπομπ ο μάστορας" στις 8,15 το πρωί κατέγραφε τηλεθέαση 75,8% στους άνδρες 15 με 24 ετών, ενώ 75,9% σημείωνε στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ η σειρά κινουμένων σχεδίων " Σκούμπι Ντου". Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 11.15 το πρωί ως και τις 13.00 το Star δεν έπεσε σε τηλεθέαση στους άνδρες 15-24 ετών κάτω από το 65%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η επανάληψη του 'Παρά Πέντε' εκτόξευσε την τηλεθέαση του MEGA

Η μάχη των πρωινών: Άτακτη υποχώρηση στην τηλεθέαση της 'Φωλιάς των Κου Κου'

Τα πάνω - κάτω στο Nomads: Διαλύονται οι Νομάδες της Ζούγκλας

SHARE: