Το πήρατε είδηση; Το Game of love τελείωσε και αυτοί είναι οι νικητές

Το πήρατε είδηση; Το Game of love τελείωσε και αυτοί είναι οι νικητές
Το Game Of Love είναι ένα ερωτικό παιχνίδι, καμία σχέση ΑΝΤ1

Μπορεί μεγάλος χαμένος από την προβολή του ερωτικού reality να αναδείχτηκε ο ΑΝΤ1, ωστόσο το πρόγραμμα έφτασε στο τέλος του και είχαμε και τελικό. Ποιο ζευγάρι μοιράστηκε το έπαθλο των 30.000€;

Το Game of Love το πρόγραμμα που έβαλε σε τεράστιους μπελάδες τον ΑΝΤ1, αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής και χλευασμού ακόμη και από στελέχη του σταθμού και στο τέλος της ημέρας δεν κατάφερε να δει “ήλιου φως” στους πίνακες τηλεθέασης, έριξε αυλαία. Όχι, δεν “κόπηκε”, ούτε σταμάτησε αιφνίδια. Απλά, έφτασε ως τον μεγάλο τελικό, από τον οποίο προέκυψαν και δύο νικητές, που μοιράστηκαν το έπαθλο των 30.000€.

Να θυμίσουμε πως στον τελικό είχαν προκριθεί κανονικά οι Μικαέλα, Νάνσυ, Σωτήρης και Γιάννης, οι οποίοι μαζί με την Άννυ, η λεγόμενη κλίκα! Ωστόσο, ο Γιάννης ανακοίνωσε στη συνέχεια πως αποχωρεί από την τελική τετράδα και θέλει να παραχωρήσει την θέση του στον αμέσως επόμενο στην κατάταξη, δηλαδή τη Μαρίνα. Η απόφαση αυτή έκρινε ριζικά το αποτέλεσμα, αφού η Μαρίνα έφτασε τελικά να διεκδικεί το έπαθλο.

Τελικός με… παγίδες

Φιναλίστ αναδείχτηκαν τελικά ο Σωτήρης και η Μαρίνα, όμως ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος είχε μια τελευταία δοκιμασία για εκείνους. Θα έπρεπε να ψηφίσουν μυστικά, πως ήθελαν να διαχειριστούν αυτό το έπαθλο. Αν κάποιος επέλεγε να κρατήσει μόνο για εκείνον τα χρήματα και ο άλλος να τα μοιραστεί, τότε όλο το ποσό θα πήγαινε στον σύγχρονο τηλεοπτικό Ιούδα που πρόδωσε την εμπιστοσύνη του συμπαίκτη του. Από την άλλη, αν και οι δύο παίκτες σκέφτονταν με απληστία, επιλέγοντας να κρατήσουν τα λεφτά για τον εαυτό τους, θα έχαναν και οι δύο το έπαθλο και τα 30.000€ θα μοιράζονταν στους 8 φιναλίστ του παιχνιδιού.

Τέλος, όπως και έγινε δηλαδή, Μαρίνα και Σωτήρης επέλεξαν να μοιραστούν τα χρήματα, επιλογή που έδωσε στους δύο τους από 15.000€. Φαίνεται μάλιστα πως η Μαρίνα έχει ήδη ανακοινώσει πως θα δώσει το ποσό αυτό σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι νικητές του Game Of Love

Ο Σωτήρης Σπύρης είναι 35 χρονών και είναι από την Καλαμάτα. ANT1

Ο Σωτήρης Σπύρης είναι 35 χρονών και είναι από την Καλαμάτα. Έχει μαγαζί με ελαστικά αυτοκίνητων. Πριν ανοίξει το μαγαζί ήταν μόνιμος στο στρατό. Ασχολείται με το bodybuilding περίπου 15 χρόνια και αγωνιστικά από το 2015, με πολλές διακρίσεις.

Έχει «έρωτα» με τις μηχανές ταχύτητας και έχει 2 μηχανές χιλιάρες. Του έχει στοιχίσει ο πρόσφατος θάνατος του σκύλου του που είχε τα τελευταία 11 χρόνια.

Η Μαρίνα Σταύρου είναι 23 ετών

Η Μαρίνα Σταύρου είναι 23 ετών. Σπούδασε ένα χρόνο λογιστική στην Πρέβεζα και έπειτα ήρθε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αθήνα. Της αρέσουν ο χορός, το ποδήλατο, οι παρέες, οι βόλτες.

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα