Ο Χριστόφορος Πέσκιας, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και το σωστό σουβλάκι
Διαβάζεται σε 1'
Τι νέο έφερε ο Dopios στη ζωή μας; Γιατί διαφέρει το δικό τους σουβλάκι στην Κάψα; Πόσο καλύτεροι είναι οι μάγειρες στη σύγχρονη εποχή; Και τι έβαλε στον μουσακά που δεν άρεσε στη φαμίλια του; Ακόμα, προτάσεις για Βενετία, μία πρόταση για Αθήνα και η ιστορία του γύρου.
- 17 Οκτωβρίου 2025 14:22
Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, ήρθε η ώρα για τον Χριστόφορο Πέσκια. Τι νέο έφερε ο Dopios στη ζωή μας; Γιατί διαφέρει το δικό τους σουβλάκι στην Κάψα; Πόσο καλύτεροι είναι οι μάγειρες στη σύγχρονη εποχή; Και τι έβαλε στον μουσακά που δεν άρεσε στη φαμίλια του;
Στις προτάσεις της εβδομάδας το Dopios στη Γλυφάδα με το highlight να είναι μια γαρίδα popcorn, αλλά και πολλές επιλογές για φαγητό στη Βενετία με το highlight να είναι το εσιατόριο Venice M’Art.
Το «Μήνυμα του κοινού» έρχεται από τον Βασίλη που αποδεικνύει ότι οι ευχές, θα πρέπει να περιλαμβάνουν και φαγητό, γράφοντας «υγεία, τύχη και επιδόρπια». Ο Γιάννης ζητάει επαναφορά της στήλης “Foodie to follow” και δίνει έναν δικό του αγαπημένο. Στις «Ιστορίες φαγητού» μιλάμε για τον γύρο, ένα κρέας που ψήνεται κάθετα και όπως μαρτυρά το όνομά του ψήνεται καθώς περιστρέφεται γύρω-γύρω.