Συναγερμός για την εξαφάνιση 66χρονου από τον Άγιο Νικόλαο
Διαβάζεται σε 2'
Τα ίχνη του 66χρονου χάθηκαν τις πρωινές ώρες της 20ής Μαΐου από την του Αγίου Νικολάου. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.
- 29 Μαΐου 2026 14:48
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 66χρονου Ιωάννου Γεωργόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαΐου από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 29/5/2026 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η οικογένειά του ανησυχεί για την ασφάλειά του..
Ο Γεωργόπουλος Ιωάννης έχει ύψος 1.75 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.