Νίκος Καλογερόπουλος: Την Τετάρτη η κηδεία του – Η παράκληση της οικογένειας
Διαβάζεται σε 1'
Την Τετάρτη (12/08) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Καλογερόπουλου. Η ανακοίνωση της οικογένειάς του.
- 10 Αυγούστου 2026 18:23
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (9/8) σε ηλικία 74 ετών.
Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η τελετή θα είναι πολιτική, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος και θα λάβει χώρα στις 12:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια παράκαλεσε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά το “Σπίτι του Ηθοποιού”.
Η ανακοίνωση της οικογένειας:
«Ο αποχαιρετισμός στον αγαπημένο μας Νίκο Καλογερόπουλο, θα γίνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, με πολιτική κηδεία όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας είναι όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν “Το Σπίτι του Ηθοποιού”. ALPHA BANK IBAN: GR45 0140 2280 2280 0200 2002 719 Δικαιούχος: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».