Η ανακοίνωση της ΥΠΑ για τις κλοπές καλωδίων μετά το ρεπορτάζ του NEWS 24/7

Διαβάζεται σε 2'
Η ανακοίνωση της ΥΠΑ για τις κλοπές καλωδίων μετά το ρεπορτάζ του NEWS 24/7
Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" INTIME NEWS

Συνεργασία της ΥΠΑ με τις αστυνομικές Αρχές για τη διεύρυνση της κλοπής καλωδίων. Τι αναφέρει για το έργο εγκατάστασης του συστήματος VCRS.

Με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές συνεργάζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τη διερεύνηση του περιστατικού κλοπής καλωδίων από αγνώστους δράστες, που έγινε την Παρασκευή (28/08) και ώρα 19:27 στο προαύλιο χώρο του Ελέγχου Περιοχής Κέντρου Αθηνών και Μακεδονίας (ΚΕΠΑΘΜ) της ΥΠΑ στο Ελληνικό.

Το περιστατικό αποκάλυψε και δημοσίευσε το Σάββατο (29/08) το NEWS 24/7 σε ρεπορτάζ με τίτλο “FIR Αθηνών: Έκλεψαν από την ΥΠΑ τα καλώδια για την εγκατάσταση του συστήματος VCRS”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΥΠΑ, το συμβάν έγινε αντιληπτό από την ιδιωτική εταιρεία security που είναι αρμόδια για τη φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων της, η οποία ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και έγινε καταγραφή καθώς και ειδοποιήθηκε η ανάδοχος ιδιωτική εταιρεία που έχει την εγκατάσταση του συστήματος Voice Communication and Recording System ( VCRS ) και έκανε απογραφή των υλικών.

Τέλος, σύμφωνα με την ΥΠΑ από το περιστατικό, δεν επηρεάζεται η υλοποίηση του έργου εγκατάστασης του συστήματος VCRS και γνωστοποιεί πως προβλέπεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα