Καναδάς: Ένα νεογέννητο μοσχάρι και ένα κόλεϊ έγιναν οι καλύτεροι φίλοι

Καναδάς: Ένα νεογέννητο μοσχάρι και ένα κόλεϊ έγιναν οι καλύτεροι φίλοι
Μια αγελάδα και ένα σκυλί (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Μια ζεστή αγκαλιά ενός σκύλου και ενός νεογέννητου μοσχαριού από τον Καναδά, έφερε πολλά χαμόγελα στον κόσμο των social media.

Η Bonnie Patoroka, μια αγρότισσα που ζει στο Goodeve του Καναδά, έφερε ένα νεογέννητο μοσχάρι μέσα στο σπίτι της επειδή είχε παγώσει λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι με τον σκύλο της.

Η Bonnie Patoroka, σύμφωνα με το CBC, βγήκε για να ελέγξει την έγκυο αγελάδα της και είδε ότι το μωρό της ήταν πολύ παγωμένο. Το έβαλε έπειτα μέσα στο σπίτι της προκειμένου να ζεσταθεί και το άφησε δίπλα σε ένα θερμαινόμενο σώμα.

Η ίδια είπε: “Δεν ήταν αρκετά ζεστό, ένα μωρό είναι βρεγμένο όταν γεννιέται, και αυτό είχε ήδη κρυώσει και τα αυτιά του είχαν παγώσει πολύ. Έτσι, το πήγα δίπλα στο θερμαινόμενο σώμα και εκεί έμεινε.”

Το σκυλί της Bonnie, ο Mickey, είναι κόλεϊ και συνήθως συμπαθεί τις αγελάδες, αλλά το συγκεκριμένο νεογέννητο το αγάπησε πολύ επειδή ήταν παρόμοια στο μέγεθος.

Το μικρό μοσχάρι συμπαθεί και αυτό πολύ το σκύλο της Bonnie, αφού όπως δήλωσε η ίδια, τον περισσότερο χρόνο τους τον περνάνε πλέον αγκαλιά. Το νεογέννητο μοσχάρι γυρνάει στην μαμά του το πρωί και το βράδυ κοιμάται αγκαλιά με τον Mickey, τον καλύτερό του φίλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα