Live εικόνα: To ντιμπέιτ Μάικ Πενς – Καμάλα Χάρις

Live εικόνα: To ντιμπέιτ Μάικ Πενς – Καμάλα Χάρις
AP

Η τηλεοπτική δημόσια αντιπαράθεση είναι η μοναδική που πραγματοποείται σε επίπεδο υποψηφίων αντιπροέδρων στη Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα μόλις 6 ημέρες από την ανακοίνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η μόνη προεκλογική τηλεμαχία μεταξύ των υποψήφιων αντιπροέδρων των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις που λαμβάνει χώρα στο Κίνγκσμπερι Χωλ, στο πανεπιστήμιο της Γιούτα, στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον διευθυντή των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) Ρόμπερτ Ρέντφιλντ «κρίνεται ασφαλές» να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ για την αντιπροεδρία ο Ρεπουμπλικάνος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ διότι δεν ήρθε σε στενή επαφή με κανένα πρόσωπο στον Λ. Οίκο που να νοσεί από την COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Τόσο η Χάρις, που είναι γερουσιαστής, όσο και ο Πενς έχουν διαγνωστεί αρνητικοί στον κορονοϊό κατά τις πρόσφατες ημέρες.

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, ένα πλεξιγκλάς έχει τοποθετηθεί μεταξύ των δύο υποψηφίων κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας.

Δείτε σε απευθείας μετάδωση το debate των δύο υποψηφίων:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα