Κι όμως: 30 εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων δεν τελείωσαν ποτέ

Κι όμως: 30 εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων δεν τελείωσαν ποτέ

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τουλάχιστον 30 αθλητικά έργα άρχισαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και δεν τελείωσαν ποτέ. Τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού.

Τουλάχιστον 30 σε όλη την επικράτεια είναι τα αθλητικά έργα που άρχισαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά δεν τελείωσαν ποτέ, όπως είπε στον news247 στους 88,6 ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού.

Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις υπάρχουν σε Κιλκίς, Ημαθία, Βέροια, Ναύπακτο, Χανιά, Λασίθι και άλλες περιοχές όπως είπε ο Ιουλιανός Συναδινός.

O Ioύλιος Συναδινός Eurokinissi Sports

 

Όπως είπε, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων είχε δημιουργηθεί μια ειδική τεχνική υπηρεσία για τα Ολυμπιακά Έργα που είχε αποσπαστεί από τη γγ αθλητισμού, λογοδοτούσε απευθείας στην οργανωτική επιτροπή των ολυμπιακών, και μετά τους Ολυμπιακούς διαλύθηκε.

Τα αρχεία που είχε στη διάθεσή της διασκορπίστηκαν σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις, τέθηκαν υπό τεχνική διεύθυνση της γενικής γραμματείας η οποία όμως είχε γενική και όχι ειδική άποψη για το τι γινόταν σε κάθε ένα από αυτά τα έργα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα