Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Γεμάτο τσακωμούς και εντάσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, το οποίο θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας (28/03).

Άσχημα ξεκίνησαν οι πρώτες ημέρες στο Survivor για τον γνωστό make up & hair artist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί τη νέα προσθήκη στη νεοσύστατη ομάδα των Μπλε του ριάλιτι επιβίωσης.

Υπεύθυνος για την όχι και τόσο θερμή υποδοχή ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας τα βάζει μαζί του, τονίζοντας ότι ο συμπαίκτης του μιλά ακατάπαυστα και δεν κάνει πολλές δουλειές στην καλύβα.

Στον στίβο μάχης, τους παίκτες των δυο ομάδων περιμένει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, το οποίο απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Η νίκη για τις δύο ομάδες αποτελεί μονόδρομο.

Η ένταση μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον νέο παίκτη των Κόκκινων, Νίκο Αντωνόπουλο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας φαίνεται πως θα είναι για ακόμη μια φορά οι Μαχητές κι έτσι οι Διάσημοι θα βρεθούν στην κάλπη ξανά, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (28/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα