ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

default image

Το ΚΚΕ επιτίθεται σε κυβέρνηση αλλά και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις νέες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικας

Όπως ήταν αναμενόμενο ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων κυβέρνησης – τρόικα καταλήγει σε ένα ακόμη γύρο αντιλαϊκών μέτρων με νέες διαθεσιμότητες – απολύσεις, φοροληστεία και άνοιγμα του δρόμου για τους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.

Ο λαός έχει μία ακόμη απόδειξη στα χέρια του ότι οι δυνάμεις που υπηρετούν τον “ευρωμονόδρομο” και το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης, όπως είναι η κυβέρνηση, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που δίνει από τις Βρυξέλλες το δικό του ρεσιτάλ υποκρισίας για μια δήθεν “ανθρώπινη” ΕΕ, δε μπορούν να βάλουν φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο.

Ο λαός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τις διαβουλεύσεις των κυβερνήσεων και των κομμάτων του “ευρωμονόδρομου”. Χρειάζεται να οργανώσει τη δική του εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, με ισχυρό ΚΚΕ, και να πάρει την υπόθεση στα δικά του χέρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα