Βίκυ Νικολοπούλου – Το προσωπικό όραμα μιας νέας μητέρας για την Μύκονο

Βίκυ Νικολοπούλου – Το προσωπικό όραμα μιας νέας μητέρας για την Μύκονο

Το προσωπικό όραμα μιας νέας μητέρας για την Μύκονο

Νέα μητέρα με Όραμα και Αισιοδοξία για τα παιδιά του τόπου της, αποφάσισε να στηρίξει και εκείνη με την υποψηφιότητα της τον επικεφαλή του συνδυασμού ‘Μύκονος Επόμενη Μέρα’Ανδρέα Φιορεντίνο η Βίκυ Νικολοπούλου.

Μεγαλωμένη στη Μύκονο , σπούδασε εκτίμηση πολύτιμων λίθων (Γεμμολογία) στη Βιτσένζα Ιταλίας και Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθήνας με έμφαση στις διεθνείς σχέσεις.

Ασχολείται με τις τουριστικές οικογενειακές επιχειρήσεις, με τη σχεδίαση κοσμημάτων και την εκτίμηση πολύτιμων λίθων. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε απο το 2005 αρχικά στο Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ), κατόπιν στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλώνει: ”Το προσωπικό μου όραμα, ως νέα μητέρα, για το οποίο θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, είναι μια Μύκονος που θα δίνει προτεραιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη με έμφαση στον πολιτισμό στην παιδεία και στον αθλητισμό. Ειδικότερα θα αγωνιστώ για μια Μύκονο: χωρίς σκουπίδια, με αναβαθμισμένες παιδικές χαρές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Μια Μύκονο όπου η επόμενη μέρα για τα παιδιά μας θα είναι καλύτερη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα