Πετραλιά: Έχω σφουγγαρίσει επανειλημμένως τα γραφεία της ΝΔ

Πετραλιά: Έχω σφουγγαρίσει επανειλημμένως τα γραφεία της ΝΔ
Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στην Λεωφ. Συγγρού την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκμυστηρεύεται στην τηλεόραση πως ξεκίνησε στο κόμμα από χαμηλά και παραθέτει τις δουλειές που έχει κάνει για τη συντηρητική παράταξη στο παρελθόν (vid)

Η Φάνη Πάλη Πετραλιά έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, χωρίς όμως να σταματά να παρακολουθεί τις εξελίξεις. “Παρακολουθώ, αλίμονο, έχω πολύ καλές σχέσεις με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με τον Μητσοτάκη με τον οποίο είχα την τιμή να είμαι υπουργός. Διατηρώ τις σχέσεις μου όλες” αναφέρει σε συνέντευξή της σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon.

“Εγώ μπήκα στην πολιτική χωρίς να το έχω από πριν στοχοποιήσει, ότι θα γίνω πολιτικός” αναφέρει και αποκαλύπτει πως έχει κάνει πολλές δουλειές για το κόμμα, πριν μπει στο στίβο της πολιτικής. “Για το κόμμα τις πιο χρήσιμες… δηλαδή έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της ΝΔ, επανειλημμένως. Υπάρχουν και μάρτυρες για αυτό” αναφέρει στην ερώτηση τι δουλειές έχει κληθεί να κάνει για τη Νέα Δημοκρατία.

“Βεβαίως η πρώτη μου επιμέλεια ήταν να  γράφω φακέλους, έγραφα τις διευθύνσεις. Έκανα αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ιδιαιτέρα. Και από εκεί επειδή με βρήκαν αρκετά καλή, μου ανέθεσαν και τα τηλέφωνα” εξηγεί στη συνέχεια η πρώην υπουργός.

Η σχέση με τους προέδρους του κόμματος

“Πάντα υπηρέτησα τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας γιατί ήμουν σταθερή στα πιστεύω και την ιδεολογία μου. Σεβόμουν τον κόσμο που είχε εκλέξει τον εκάστοτε πρόεδρο” αναφέρει επίσης η κα. Πετραλιά εξηγώντας πως έχει υπηρετήσει τον Γεώργιο Ράλλη, παρά το γεγονός πως τότε διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με τον  Πχ εγώ υπηρέτησα το Ράλλη ενώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Ευάγγελο Αβέρωφ. “Επίσης, ήμουν πολύ κοντά με τον Μιλτιάδη Έβερτ” σημειώνει.

Τέλος, θυμάται πως στις εσωκομματικές συζητήσεις και διαφωνίες συχνά υπήρξε ο ειρηνοποιός, αλλά προσθέτει: “Πολύ συχνά έβαζα τις φωνές. Και πόρτες έχω χτυπήσει και από συσκέψεις έχω φύγει, όλα γίνονται. Είναι φυσικό, είναι η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων. Το κόμμα είναι μια οικογένεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα