Χατζηδάκης στο twitter: O Τσίπρας τώρα λέει ότι δεν θέλει το ΔΝΤ. Είχε συμφωνήσει 8 φορές!
Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δαημοκρατίας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Eurokinissi
"O ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε 8 φορές για το ΔΝΤ! Ως εισηγητής της ΝΔ στο Ν. 4336 για το 3ο Μνημόνιο οφείλω να υπενθυμίσω την υποκρισία" έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης, παραθέτοντας στοιχεία
- 10 Δεκεμβρίου 2015 13:01
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης μέσω twitter εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το ΔΝΤ.
“O Τσίπρας τώρα λέει ότι δεν θέλει το ΔΝΤ. Στα επίσημα κείμενα του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει 8 φορές για τη συμμετοχή του!”, αναφέρει και παραθέτει επίσημα έγγραφα, αριθμώντας τις σελίδες αυτών.
“O ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε 8 φορές για το ΔΝΤ! Ως εισηγητής της ΝΔ στο Ν. 4336 για το 3ο Μνημόνιο οφείλω να υπενθυμίσω την υποκρισία”, τονίζει.