Μαξίμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της χώρας

Μαξίμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της χώρας
Σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο,λίγο πρίν την συνάντηση με το κουαρτέτο των δανειστών στο Χίλτον,Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Συναγερμός στο Μαξίμου μετά τη δημοσίευση των συνομιλιών Τόμσεν - Βελκουλέσκου που αποκαλύπτουν την στάση του ΔΝΤ και το παρασκήνιο πίσω από τη διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση

Έκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με υπουργούς και συνεργάτες του. “Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει παιχνίδια εις βάρος της χώρας”, υπογραμμίζουν πηγές της κυβέρνησης.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται μετά τη δημοσιοποίηση σήμερα από το Wikileaks συνομιλιών μεταξύ του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν με την επικεφαλής της αποστολής στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου, από την οποία προκύπτει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να επιθυμεί και να πιέσει για καθυστέρηση και μετάθεση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος για μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία σχετικά με το Brexit, δηλαδή για μετά τον Ιούνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα