Η -γυμνή- Μελάνια Τραμπ όπως δεν την έχετε ξαναδεί

default image

H υποψήφια πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του γαλλικού περιοδικού Max ολόγυμνη, αναστατώνοντας τους θαυμαστές της (Pics)

Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ που φιλοδοξεί να ανακηρυχθεί σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σε περίπτωση που ο προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ  καταφέρει να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ποζάρει ολόγυμνη για την γαλλική έκδοση του Max.

Συγκεκριμένα τις άγνωστες, γυμνές φωτογραφίες της υποψήφιας πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, έφεραν στη δημοσιότητα οι New York Post, που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στις ένδοξες ημέρες του μοντέλου.

 

Ήταν το 1995 όταν το 48χρονο, πλέον, μοντέλο από τη Σλοβενία φωτογραφιζόταν ολόγυμνη, από τον έμπειρο επαγγελματία Alé de Basse­ville, χαρίζοντας στους θαυμαστές τους αισθησιακά στιγμιότυπα.

Πολλές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το αμερικανικό μέσο είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η δημοσίευση έχει διχάσει, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα προκαλέσουν πλήγμα στη προεκλογική καμπάνια του, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως είναι ένας πολύ καλός λόγος για να αυξηθούν οι ψηφοφόροι της συζύγου της.

 

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε τις γυμνές φωτογραφίες λέγοντας πως είχαν τραβηχτεί πολύ καιρό πριν γνωριστούν.

“Η Μελάνια ήταν από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών. Στην Ευρώπη τέτοιες φωτογραφίες ήταν πολύ συνηθισμένες”.

(ΠΗΓΗ: nypost.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα