Fiat Group @ ΔΕΘ

Fiat Group @ ΔΕΘ
fiatde828907small

Η Fiat Group Automobiles Hellas συμμετείχε δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης

Η επιλογή του Ιταλικού γκρουπ να συμμετάσχει ύστερα από απουσία μερικών χρόνων στη ΔΕΘ, δικαιώθηκε.



Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός τόσο πανελλαδικά όσο και Πανευρωπαϊκά.



Ο αριθμός των επισκεπτών που σταμάτησαν στο περίπτερό της ήταν εντυπωσιακά μεγάλος, επιβεβαιώνοντας ότι η δυναμική πορεία στην οποία βρίσκεται το ιταλικό γκρουπ τα τελευταία χρόνια, με την παρουσίαση πολλών σημαντικών μοντέλων, βρίσκει ανταπόκριση στο ελληνικό κοινό.



Το περίπτερο Fiat Group Automobiles Hellas στη ΔΕΘ είχε συνολικό εμβαδόν 264 τετρ. μέτρα και σ’ αυτό παρουσιάστηκαν τα μοντέλα Fiat Panda 4X4, Fiat Sedici, Fiat Grande Punto 1.4 120 hp, Fiat Bravo 1.4 150 hp, Fiat Linea 1, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo 147 και Alfa Romeo GT.



Στο περίπτερο της Fiat υπήρχε ειδικό γραφείο της Fiat Credit όπου το κοινό μπορούσε να ενημερωθεί για τα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα