Η Purina® GOURMET™ παρουσιάζει τις δύο νέες εκλεκτές σειρές σε μια μοναδική Γα(το)στρονομική Εμπειρία

Η Purina® GOURMET™ παρουσιάζει τις δύο νέες εκλεκτές σειρές σε μια μοναδική Γα(το)στρονομική Εμπειρία

Σε ένα διαδικτυακό γεύμα-έκπληξη με την επιμέλεια του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Για τις νέες σειρές προϊόντων τηςPurina® GOURMET™ GOLD “H Καρδιά της Γεύσης” & GOURMET™ “Nature’s Creations”,που πρόκειται να γίνουν τα πιο εκλεκτά γεύματα της γάτας σας, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή διαδικτυακή Γα(το)στρονομική Εμπειρία, με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο μενού των καλεσμένων.

Με έμπνευση από την υψηλή γαστρονομική φιλοσοφία των νέων σειρών, ο γνωστός σεφ δημιούργησε 2 signature πιάταειδικά για την εκδήλωση. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού είχε τον στόχο να προσφέρει μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία, και την απόλαυση των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένες, ξεχωριστές συνταγές, η οποία αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία των νέων σειρών της Purina® GOURMET™GOLD.

Οι νέες σειρές της Purina® Gourmet περιλαμβάνουν:

– Η GOURMET™ GOLD “H Καρδιά της Γεύσης” κρύβει μέσα μια έκπληξη που την ανακαλύπτει η κάθε γάτα καθώς την απολαμβάνει και βιώνει μια απροσδόκητα λαχταριστή απολαυστική εμπειρία! Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από τρυφερές και ακαταμάχητες μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες εξαιρετικές γεύσεις,με μια νόστιμη, ζουμερή σάλτσα στο εσωτερικό.

– Η GOURMET™“Nature’s Creations” στηρίζεται όπως λέει και η ονομασία σε αγνά συστατικά, χωρίς χρωστικές και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά, για τη σωστή διατροφή της γάτας. Σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρια του ωκεανού ή τόνο, βοδινό και αρνί, γαρνίρονταιμε λαχανικά για ικανοποιήσουν τις γευστικές και ποιοτικές απαιτήσεις της γάταςσας.

Κάντε σήμερα ένα δώρο στοαγαπημένο σας κατοικίδιο με τις πιο λαχταριστές και νόστιμες επιλογές των νέων γεύσεων της Purina® GOURMET™!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα