Το 11ο Olympia Basketball Camp με head coach τον Νίκο Μπουντούρη

Το 11ο Olympia Basketball Camp με head coach τον Νίκο Μπουντούρη

Το Olympia Basketball Camp ανανεώνεται, αναθέτοντας την οργάνωση στον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή, Νίκο Μπουντούρη

Tο OLYMPIA BASKETBALL CAMP από το 2004 προσφέρει ένα αξιόλογο προπονητικό πρόγραμμα, που έχει σαν κύριο στόχο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το όμορφο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Το 2015 ανανεώνουμε και αναβαθμίζουμε το προπονητικό δυναμικό αναθέτοντας την οργάνωση και την ευθύνη λειτουργίας του camp στον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή του Ελληνικού μπάσκετ και νύν προπονητή Νίκο Μπουντούρη. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα, θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή και στα 3ήμερα camp του PLAYMAKER ή του SHOOTING CAMP δίνοντας τους την δυνατότητα να βελτιώσουν την ατομική τους ικανότητα κατανοώντας καλύτερα τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος με ασκήσεις που εκπονούνται από ένα επιτελείο ικανών προπονητών και την καθοδήγηση του Νίκου Μπουντούρη.
 

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το OLYMPIA BASKETBALL CAMP, θα επισκεφτούν και θα δώσουν τις  συμβουλές τους στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες επιστήμονες του χώρου. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα 8ήμερα και 16ήμερα από 20/6 έως 11/7.

Νίκος Μπουντούρης:

Είναι τιμή μου και χαρά να συνεργαστώ με το ιστορικό OLYMPIA BASKETBALL CAMP το οποίο είναι σημείο αναφοράς στον χώρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης, αξία που οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από αξιόλογους συναδέλφους προπονητές, αλλά και στην άριστη οργάνωση των ανθρώπων που διαχειρίζονται την κατασκήνωση και την διαμονή των παιδιών. Στόχος δικός μου και των καταξιωμένων συνεργατών μου στον χώρο των υποδομών ,είναι η αναβάθμιση του προπονητικού προγράμματος μεταφέροντας στα παιδιά προπονητικές γνώσεις και τρόπους  τεχνικής βελτίωσης (ατομική τεχνική) αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης ανάλογης της ηλικίας τους. Με αγάπη προς τους μικρούς αθλητές και ευθύνη προς τις οικογένειες τους οι συνεργάτες μου και εγώ περιμένουμε τα παιδιά μας για να ζήσουμε ένα όμορφο μπασκετικό καλοκαίρι.

Δυνατότητα πλήρης ή μερικής κάλυψης μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6949292826 &2103317727 και στην διεύθυνση www.olympiacamp.gr

SHARE:

24Media Network