Το Campari στηρίζει τον κλάδο Ho.Re.Ca με την πρωτοβουλία #CheersForTheCause

Το Campari στηρίζει τον κλάδο Ho.Re.Ca με την πρωτοβουλία #CheersForTheCause

Το Campari ενισχύει τη δράση του οργανισμού Metron Ariston με το #cheersforthecause και σε προσκαλεί να κάνεις share το Negroni σου για καλό σκοπό!

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό Campari σχεδίασε καιυλοποιεί φέτος μια ξεχωριστή δράση με στόχο τη στήριξη του προσωπικού των bars του κλάδου Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα, πουφέτος μας έχουν όλους περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία #CheersForTheCause μέσα από την οποία το Campari ενδυναμώνει το έργο του οργανισμού ‘Metron Ariston’ και μας καλεί νασυμμετέχουμε στη συγκέντρωση του μεγαλύτερου tip που δόθηκε ποτέ, για όλουςεκείνους που βρίσκονται πίσω από κάθε ποτό που απολαμβάνουμε.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, για κάθεshare της φωτογραφίας του αγαπημένου κοκτέιλ Negroni με το hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece, το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη τουεπαγγελματία, δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας για την ίδια την κοινωνία των επαγγελματιών.

Με αυτόν τον τρόπο το Campari συνεχίζει να ενώνει την ελληνική κοινότητα των bartenders και του χώρου τηςεστίασης, σημαντικοί εκπρόσωποι της οποίας συμμετέχουν στο video για τηνπροβολή της ενέργειας, που παρουσιάζουν οι ambassadors του Campari Τόνια Σωτηροπούλου και Γιώργος Παπακώστας (Chef & RestaurantOwner).

Η ενέργεια αποτελείτη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τατελευταία 7 χρόνια και φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της καμπάνιας στο επίσημο κανάλι του Campari στο YouTube: Campari Greece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα