Το efood στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες του δήμου Καρδίτσας και προσφέρει 180 γεύματα αγάπης

Το efood στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες του δήμου Καρδίτσας και προσφέρει 180 γεύματα αγάπης

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το efood συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια αλληλεγγύης υπέρ των κατοίκων του δήμου Καρδίτσας, πληγέντες της καταστροφικής επέλασης του “Ιανού”.

Με στόχο τηνουσιαστική υποστήριξη τους, προσφέρει για 10 ημέρες 180 δωρεάν γεύματα αγάπης σε 4 κοινότητες του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα η προσφορά αφορά σε δωρεά ημερήσιων γευμάτων στους κατοίκους της Μαγούλας, της Κρανίας, του Παλαιοχωρίου, του Αγναντερού και του Ριζοβουνίου, βοηθώντας έτσι στη συνολική προσπάθεια στήριξης των πλημμυροπαθών που ύστερα από τηνκαταστροφή που υπέστησαν οι περιοχές, τους στοίχισε χιλιάδες υλικές και ψυχικές ζημιές.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας είναι σίγουρο ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, προσφέροντας αυτό που το efood γνωρίζει καλύτερα:το φαγητό! #LoveDelivered

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

SHARE:

24Media Network