Ανάγκη για ενίσχυση ανοσοποιητικού και υποστήριξη σεξουαλικής υγείας… σήμερα, περισσότερο από ποτέ

Ανάγκη για ενίσχυση ανοσοποιητικού και υποστήριξη σεξουαλικής υγείας… σήμερα, περισσότερο από ποτέ
Shutterstock

Θωράκισε το ανοσοποιητικό σου σύστημα και χάρισε στον οργανισμό σου τον καλύτερο "σύμμαχο".

Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, το σώμα μας και ο οργανισμός μας χρειάζονται την προσοχή μας. Με την πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται ακόμη εκεί έξω, απειλώντας ζωές, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι, αφενός να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασία και υγιεινής, αλλά και αφετέρου, να διαφυλάσσουμε και να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ουσιαστικά μιλάμε για τη βασική άμυνα του οργανισμού, η οποία μας προστατεύει από διάφορες ασθένειες, έναν πολύπλοκο μηχανισμό, που αναλαμβάνει την υπεράσπισή μας από την “επίθεση” εκατομμυρίων βακτηρίων, μικροβίων, ιών, τοξινών και παρασίτων, που “καραδοκούν” να εισβάλλουν μέσα μας.

Κατά την περίοδο του χειμώνα και της άνοιξης, οι κίνδυνοι που «δοκιμάζουν» καθημερινά την άμυνά μας, πολλαπλασιάζονται. Γι’ αυτό λοιπόν, καλούμαστε να βάλουμε στη φαρέτρα μας τρία βασικά «όπλα» για τη θωράκισή της: τη σωστή διατροφή, τη συστηματική άσκηση και τον καλό ύπνο. Όσο όμως κι αν στηριχθούμε σε αυτά τα τρία, καμιά φορά χρειαζόμαστε και έναν τέταρτο σύμμαχο, για να πετύχουμε τη μέγιστη προστασία.

Τα συμπληρώματα διατροφής της Sky Premium Life κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση και μοναδικό σκοπό έχουν να μας προστατέψουν από τις όποιες δυσάρεστες εκπλήξεις επιφυλάσσει η εποχή. Εκπλήξεις, οι οποίες δεν μένουν μόνο στο κομμάτι της υγείας του οργανισμού μας, αλλά εκτείνονται και στον τομέα της σεξουαλικής μας διάθεσης, που και αυτή, το τελευταίο διάστημα έχει επηρεαστεί αρνητικά.

Sky Premium Life – Bodyguard

Η πλειοψηφία των ενηλίκων δεν καταφέρνει να καλύψει τη μέση ημερήσια ανάγκη της σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Όπως είπαμε και προηγουμένως, η σωστή διατροφή είναι αναγκαία και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντικαθίσταται, όμως για να χτίσεις μια σωστή άμυνα χρειάζεσαι και συμπαίκτες. Και τι καλύτερο από έναν “σωματοφύλακα”;

Το Bodyguard της Sky Premium Life, είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ανάγκες του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Ο προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός εκχυλισμάτων, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, μπορεί να βοηθήσει στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας, στο κοινό κρυολόγημα και το συνάχι, αλλά ακόμη και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Sky Premium Life – King Eros

Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την ερωτική μας ζωή. Το lockdown, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι, κατακερμάτισαν την ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε ακόμη και την όρεξη να έρθουμε κοντά στον άνθρωπό μας.

Και γι’ αυτό το πρόβλημα ωστόσο, υπάρχει λύση και έρχεται από την Sky Premium Life, με δύο συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για τον άνδρα και τη γυναίκα. Το King Eros δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Ο προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός με φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως Damiana και Fenugreek (Τριγωνέλλα), L-Αργινίνη, Κουερσετίνη, Co-Q10, βιταμίνες του συμπλέγματος B και μέταλλα όπως ψευδάργυρος και βόριο, ενισχύουν τη λίμπιντο, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την καλή σεξουαλική υγεία και τονώνουν την ψυχολογική διάθεση.

Sky Premium Life – Queen Venus

Στη σειρά της Sky Premium Life βρίσκουμε και ένα εξαιρετικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Το Queen Venus, είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, με φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων όπως Ginseng, Μάκα, Κρόκος και Τριβόλι, συμπληρώνεται από σημαντικές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, όπως B-Complex, ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο & L-Αργινίνη, τα οποία μπορούν να συμβάλλουν, μεταξύ άλλων, στην καλή ψυχολογική διάθεση και αύξηση της λίμπιντο, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, αλλά και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Το όφελος των συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά σε αυτή την δύσκολη, απ’ όλες τις απόψεις, περίοδο που διανύουμε, είναι αρκετά μεγάλο. Αν θες λοιπόν να κάνεις ένα δώρο στον οργανισμό σου, αναζήτησε τα προϊόντα της Sky Premium Life στα φαρμακεία, βρες αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και πρόσθεσε στην άμυνά σου τον καλύτερο «σύμμαχο»!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα