Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές βροχές

Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές βροχές

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα: Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και ανατολικά θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο  ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στο Ιόνιο από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την  Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις κυρίως στα νότια με τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις κυρίως στα νότια, όπου θα υπάρξουν και τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network