Τον Τζορτζ Σόρος βλέπει ο Ερντογάν πίσω από την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Τουρκίας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κοινοβουλευτική του ομάδα για την υπόθεση Κασόγκι
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κοινοβουλευτική του ομάδα για την υπόθεση Κασόγκι AP

"Ξοδεύει την περιουσία του, για να σπέρνει διχόνοιες σε έθνη". Τάδε έφη Ερντογάν, σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του AKP.

Ο Τούρκος πρόεδρος  σε ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος ΑΚP, είπε πως ο Τζορτζ Σόρος “ξοδεύει την περιουσία του για να σπέρνει διχόνοιες σε έθνη” μεταξύ αυτών και στην Τουρκία.

Όπως γράφει το Militaire.gr o Ερντογάν “βλέπει” ότι πίσω από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην Τουρκία το 2013, υπήρχε εμπλοκή Σόρος.

ADVERTISING

Αναφερόμενος στις τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου, ο Εντογάν δήλωσε: “Όσοι θέλουν να πάνε την Τουρκία πίσω στις παλιές, σκοτεινές μέρες της, θα εξαφανιστούν στο δικό τους σκοτάδι. Εκείνοι που ήταν συνηθισμένοι να κυβερνούν τη χώρα με πραξικοπήματα, κηδεμονία, καθώς και με πολλά άλλα εργαλεία, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι το δικαστικό σώμα,  δεν θα αντέξουν στον δρόμο της δημοκρατίας και της εθνικής βούλησης »,είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις  δημοσιογράφων σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) που ζητά  την απελευθέρωση του πρώην συμπροέδρου του HDP Σ. Ντεμιρτάς, δήλωσε: “Οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ δεν είναι δεσμευτικές για μας. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ MILITAIRE.GR:

Οι κρίσεις Αρχηγών στις ΕΣ και πως συνδέονται ακόμη και με τη συμφωνία των Πρεσπών
Οι άφαντοι καρδιοόγοι στον Έβρο  και οι “διθύραμβοι” στο ΓΕΣ!
Οι “Μάγισσες της Νύχτας” που έσπερναν από αέρος τον θάνατο στις γραμμές των ναζί
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Ερντογάν
SHARE:

24Media Network