Australian Open: Ο Μεντβέντεφ άφησε εκτός τελικού τον Τσιτσιπά

Australian Open: Ο Μεντβέντεφ άφησε εκτός τελικού τον Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν εξαιρετικός κόντρα σε έναν άδειο από δυνάμεις Τσιτσιπά, επικράτησε 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να προκαλέσει τον ανίκητο, εδώ και πέντε μήνες, Ντανίλ Μεντβέντεφ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον πρώτο του Grand Slam τελικό.

Όπως γράφει το sport24.gr, ο 24χρονος Ρώσος, συνεχίζοντας το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη νέα σεζόν, επικράτησε ελεγχόμενα 6-4, 6-2, 7-5 του Έλληνα πρωταθλητή και σφράγισε το σπουδαίο παιχνίδι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Κυριακής.

Το νέο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν κυρίαρχος στο 2ο ημιτελικό στη Rod Laver Arena, ορθώνοντας πραγματικό τείχος στη βασική γραμμή απέναντι στον Στέφανο.

Με εντυπωσιακό σερβίς και τρομερή σταθερότητα από τη baseline, ο Μεντβέντεφ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στο κεντρικό court του Melbourne Park.

Έτσι, πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του, μετά το US Open 2019 (ήττα από Ναδάλ), όπου την Κυριακή (10:30GR-Eurosport) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη, Νόβακ Τζόκοβιτς στην 8η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον Σέρβο να προηγείται 4-3 στις νίκες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα