Επιστρέφει ο κόσμος στα ισπανικά γήπεδα

Επιστρέφει ο κόσμος στα ισπανικά γήπεδα
© 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Οι αρχές της Ισπανίας αποφάσισαν να επιτρέψουν ξανά τον κόσμο στα γήπεδα στα playoffs στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που διεξάγονται αυτές τις μέρες, με ορισμένους περιορισμούς.

Με φιλάθλους θα διεξαχθούν τα playoffs στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Ισπανία, όπως γνωστοποίησε ο Χοσέ Μανουέλ Φράνκο, πρόεδρος του συμβουλίου για τον αθλητισμό της Ισπανίας, δηλαδή της ανώτατης αθλητικής αρχής στη χώρα.

Κατόπιν σύσκεψης με το υπουργείο υγείας της χώρας ανακοινώθηκε, σύμφωνα με το Sport24.gr, ότι τα playoffs ποδοσφαίρου στις αυτόνομες κοινότητες της Ισπανίας μπορούν να διεξαχθούν με κόσμο, έχοντας ως ανώτατο όριο τα 1.500 άτομα σε όσες βρίσκονται στη φάση 1 και 2. Όσες έχουν πληγεί πιο βαριά και βρίσκονται στη φάση 3, μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιες αν θα επιτρέψουν κόσμο στα γήπεδα, πάντα μέχρι το όριο των 1.500 ατόμων.

Το ίδιο ισχύει και με το μπάσκετ, ωστόσο το όριο μειώνεται λίγο και αγγίζει τα 1.000 άτομα.

"Οι αποφάσεις λήφθηκαν έπειτα από την κατάλληλη συμβουλή του υπουργείου υγείας, της La Liga και της ACB", εξήγησε σε ανακοίνωσή του το συμβούλιο αθλητισμού της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισπανία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network