Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Φοβόμουν όταν ήμουν ρούκι, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Φοβόμουν όταν ήμουν ρούκι, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω"
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Το "Athetic" δημοσίευσε ένα νέο απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο "GQ", όπου ο "Greek Freak" εμφανίστηκε πιο ειλικρινής από ποτέ.

Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο GQ συνεχίζει να βγάζει ειδήσεις. Πιο ειλικρινής από ποτέ ο "Greek Freak", αναφέρθηκε ξανά - χωρίς φίλτρο - στα παιδικά του χρόνια και την πίεση που αισθάνεται, τόνισε ότι συμπάσχει με την Ναόμι Οσάκα που λύγισε κάτω από την πίεση και πρόσθεσε πως αισθάνεται ότι κουβαλάει όλη την Ελλάδα στις πλάτες του, με το "Athletic" να δημοσιεύει ένα νέο απόσπασμα από την συνέντευξη.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιάννης αναφέρεται στην τενίστρια Ναόμι Οσάκα που μίλησε δημόσια για την πίεση που αισθάνθηκε, τονίζοντας: "Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 ου χρόνια. Όταν είσαι τόσο νέος όταν ξεκινάς, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόση πίεση έχεις. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να τα δώσεις όλα, έχεις έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλήσεις στους γαμ...νους ώμους σου. Είχε (σ.σ η Οσάκα) μία ολόκληρη χώρα, την Ιαπωνία. Εγώ έχω την Ελλάδα. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να προσέξεις".

Τέλος, σε ένα άλλο απόσπασμα ο Γιάννης αναφέρεται στην ρούκι χρονιά του και πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα: "Ήμουν παιδί, φοβόμουν την ζωή και μπήκα σε ένα γήπεδο μπάσκετ; Φοβόμουν αυτούς τους τύπους σίγουρα. Ξέρεις όμως τι ήξερα; Δεν είχα γαμ...νη επιλογή. Δεν είχα επιλογή. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν σταματούσα τότε δεν θα μπορούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου, δεν θα ήμουν σε θέση να το κάνω. Οπότε συνέχισα".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Αντετοκούνμπο
SHARE:

24Media Network