Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός LIVESTREAMING: Αποκλειστική μετάδοση του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στο SPORT24

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός LIVESTREAMING: Αποκλειστική μετάδοση του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στο SPORT24

Το SPORT24 βρίσκεται στην Ρόδο και θα μεταδώσει αποκλειστικά σε LIVE Streaming και σε περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου - Παντελή Διαμαντοπουλου τον αγώνα Κολοσσός - Ολυμπιακός (19:00) για το Κύπελλο Ανδρών.

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, στην επιστροφή της ομάδας του Πειραιά στις εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες. Και το SPORT24 βρίσκεται στην Ρόδο, όπου θα μεταδώσει σε LIVE Streaming τον ιστορικό αγώνα.

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Παντελής Διαμαντόπουλος ταξίδεψαν στο νησί των Ιπποτών και θα σας παρουσιάσουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτή την αναμέτρηση, με ανάλυση, ρεπορτάζ και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ένα παιχνίδι που ο κόσμος περίμενε πολύ καιρό. Ένα παιχνίδι που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο SPORT24.

Ο Κώστας Σλουκας, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Σάσα Βεζένκοβ και οι υπόλοιποι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα – που είχε και τον Γιώργο Πρίντεζη στην αποστολή – θα βρουν μπροστά τους τον άλλοτε σπουδαίο ΝΒΑερ, Τάι Λόσον, τον παλιό τους γνώριμο, Κιμ Τιλί, αλλά και τον μπαρουτοκαπνισμένο Βασίλη Ξανθόπουλο, σε ένα ομοιογενές σύνολο που έχει χτίσει στην Ρόδο ο Ηλία Καντζούρης.

Το pregame του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ στις 19:00 θα έχουμε το τζάμπολ του αγώνα. Του πρώτου αγώνα της νέας εποχής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version