Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα για το μέλλον της Super League

Τα γραφεία της Super League
Τα γραφεία της Super League EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου θα γίνει συνεδρίαση των ομάδων της Super League ώστε να διαπιστωθεί πότε θα μπορούσε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με ορίζοντα τα μέσα Μαΐου.

Οι ομάδες της Super League ενημερώθηκαν πως τη Δευτέρα 30 Μαρτίου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ώστε να τεθούν κάτω όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει με την έξαρση του κορονοϊού και στην Ελλάδα και να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το πότε θα μπορούσε και αν θα μπορούσε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αυτό που πιέζει είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχουν οι ομάδες και το γεγονός πως αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα τόσο η NOVA όσο και η ΕΡΤ δεν θα δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στις ομάδες.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας αναμένεται να τοποθετηθεί ως ορίζοντας για την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος τα μέσα Μαΐου με δεδομένο ότι τουλάχιστον μέχρι 30/4 αναμένεται να αναβληθούν οι κάθε είδους προπονήσεις σε αγωνιστικούς χώρους.

Οπότε αν δοθεί το ελεύθερο ώστε την 1 Μαΐου να ξεκινήσουν προπονήσεις τότε μετά από διάστημα δύο εβδομάδων θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα με παιχνίδια ανά τρεις μέρες και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Περισσότερα βέβαια αναφορικά με όσα θα συζητήσουν οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη θα γίνουν τη Δευτέρα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Super League, Covid-19, Ποδόσφαιρο
SHARE:

24Media Network