Λευτέρης Πετρούνιας: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον ώμο

Λευτέρης Πετρούνιας: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον ώμο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας Instagram / @eleftherios_petrounias

Σε αρθροσκόπηση στον ώμο υποβλήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων και χάλκινος στο Τόκιο, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες και κατά τη διάρκεια των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων όπου κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο.

Ο γιατρός της ομοσπονδίας γυμναστικής και της ελληνικής αεροπορίας, Οδυσσέας Παξινός ήταν αυτός που έκανε τον καθαρισμό στον ώμο του 30χρονου πρωταθλητή το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Το νοσοκομείο συνεργάζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ιατρική κάλυψη των αθλητών και αθλητριών της ομάδας, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής πήρε εξιτήριο έπειτα από ένα 24ωρο, δεδομένου ότι η μετεγχειρητική του κατάσταση κρίθηκε αρκετά καλή και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην οικία του.

Μάλιστα στο ποστάρισμα του στο Instagram ανάφερε:

“Στα πλαίσια του ρεκτιφιέ στον δρόμο για το Παρίσι 2024 έκανα μια αναγκαία επέμβαση και στον άλλο μου ώμο! Ευχαριστώ πολύ τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και την ομάδα του αλλά και το @henrydunanthospital για την υποστήριξή τους σε όλη την Ολυμπιακή Ομάδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα