Μαραθώνιος Νέας Υόρκης: Ματαιώθηκε ο ιστορικός αγώνας

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης: Ματαιώθηκε ο ιστορικός αγώνας
Μαραθώνιος Νέας Υόρκης AP

Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την 1η Νοεμβρίου ακυρώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ήταν η σειρά ενός ακόμα top-class αγώνα να ακυρωθεί για φέτος, με τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης να κάνουν επίσημα γνωστό πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα διεξαχθεί μέσα στο 2020 λόγω του κορονοϊού που μαστίζει τη χώρα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Μαραθωνίου, η απόφαση πάρθηκε για την προστασία των αθλητών, των θεατών, των εθελοντών και του υπόλοιπου τιμ, με την Νέα Υόρκη να φιλοδοξεί να διοργανώσει μέσα στο 2021 την ιστορική 50η έκδοση του φημισμένου event.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαραθώνιος της Βοστώνης, που ήταν αρχικά προγραμματισμενος να γίνει τον Απρίλιο και κατόπιν μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο, ακυρώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία, ενώ στον αέρα είναι τρεις άλλοι ιστορικοί μαραθώνιοι.

Αυτός του Λονδίνου μετατέθηκε από τις 26 Απριλίου στις 4 Οκτωβρίου, οι διοργανωτές του μαραθωνίου του Βερολίνου είπαν πως δεν πρόκειται να γίνει τον Σεπτέμβριο αλλά δεν ξεκαθάρισαν αν θα μετατεθεί ή θα ακυρωθεί, ενώ ο μαραθώνιος του Σικάγο είναι άγνωστο αν θα γίνει τον Οκτώβριο όπως είναι προγραμματισμένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα