Μονακό – Χάποελ Τελ Αβίβ 105-85: Οι Μονεγάσκοι στέρησαν από τους Ισραηλινούς το πλεονέκτημα έδρας
Διαβάζεται σε 2'
Η απίθανη Μονακό των οκτώ παικτών διέλυσε τη Χάποελ Τελ Αβίβ με 105-85 στην 38η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και της στέρησε το πλεονέκτημα έδρας. Τρομερός ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 30 πόντους.
- 17 Απριλίου 2026 22:54
Οι “υπέροχοι οκτώ” της Μονακό το έκαναν ξανά. Διέλυσαν τη Χάποελ Τελ Αβίβ με 105-85 για την 38η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και της στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των playoffs.
Όπως γράφει το SPORT24, στη χειρότερη περίπτωση είναι 8οι οι Μονεγάσκοι, και αναμένουν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός AKTOR – Εφές, καθώς με ήττα των πρασίνων θα βρεθούν στην 7η θέση.
Οριστικά 6η η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που έχασε και μία θέση από τη Ζάλγκιρις που την προσπέρασε επικρατώντας της Παρί.
Τρομερό το δίδυμο Τζέιμς – Μπλόσομγκεϊμ με τον πρώτο να έχει 20 πόντους (5/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/7 βολές) και 7 ασίστ και τον δεύτερο να κάνει ρεκόρ καριέρας με 30 πόντους (8/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 2/2 βολές).
Double-double για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Κρις Τζόουνς με 17 πόντους (1/1 διποντο, 5/6 τρίποντα) και 10 ασίστ, αλλά και ο Νταν Οτούρου με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.