Μπακς και Πίστονς γονάτισαν αμέσως μετά από το τζάμπολ

Μπακς και Πίστονς γονάτισαν αμέσως μετά από το τζάμπολ

Οι παίκτες των Μπακς και των Πίστονς γονάτισαν αμέσως μετά από το τζάμπολ και μάλιστα σε back-to-back κατοχές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα γίνονται ξανά στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Αυτά που γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες στις ΗΠΑ, θυμίζουν αυτά που ζήσαμε την περασμένη άνοιξη και το περασμένο καλοκαίρι. Κι ενώ το ΝΒΑ έκανε ό,τι μπορούσε για να απαιτήσει ισότητα και δικαιοσύνη, η αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ και η βία στην Ουάσινγκτον, με την είσοδο οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο που οδήγησε στον θάνατο 4 ατόμων, έχουν δημιουργήσει νέο κύκλο αναταράξεων και αντιδράσεων.

Χιτ και Σέλτικς σκέφτηκαν να μην παίξουν τον μεταξύ τους αγώνα, κατέβηκαν όμως κανονικά μετά από κοινή ανακοίνωση-δήλωση, με τους Μπακς και τους Πίστονς να ακολουθούν μισή ώρα αργότερα. Οι παίκτες των δύο ομάδων γονάτισαν αμέσως μετά από το τζάμπολ σε back-to-back κατοχές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απουσία πράξεων, ισότητας και δικαιοσύνης παρά τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν τους προηγούμενους μήνες, στέλνοντας για ακόμα μία φορά το μήνυμά τους για καλύτερες μέρες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα