Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, μάχες σώμα με σώμα

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, μάχες σώμα με σώμα

Νέα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Μασσαλίας μεταξύ οπαδών και σε αρκετούς δρόμους της γαλλικής ομάδας επικράτησε χάος, με συμπλοκές σώμα με σώμα.

Οι άσχημες εικόνες στους δρόμους της Μασσαλίας συνεχίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/4), αφού εκτυλίχθηκαν νέα άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών. Μετά τις αψιμαχίες των οπαδών του ΠΑΟΚ με Γάλλους αστυνομικούς που ήθελαν να τους κρατήσουν μέσα στο ξενοδοχείο που διέμεναν, ακολούθησαν και άλλα άσχημα γεγονότα.

Σύμφωνα με το Sport24.gr οπαδοί του Δικεφάλου είχαν συμπλοκές σώμα με σώμα με αντίστοιχους της Μαρσέιγ, ενώ στη μάχη μπήκαν και χούλιγκαν άλλων σωματείων, αδελφοποιημένων σε επίπεδο οπαδών. Σε αρκετούς δρόμους της πόλεις επικράτησε χάος και η κατάσταση δυστυχώς ξέφυγε.

Οι τοπικές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν σε καμία των περιπτώσεων να επιβάλλουν την τάξη, κάνοντας μάλιστα χρήση δακρυγόνων, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή συλλήψεις.

Επίθεση από χούλιγκαν της Μαρσέιγ στο ξενοδοχείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ

Μετά τις συγκρούσεις των οπαδών του Δικεφάλου με την αστυνομία, αλλά και τις μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε χούλιγκαν σε διάφορους δρόμους, οπαδοί των Μασσαλών επιτέθηκαν και στο ξενοδοχείο που διαμένουν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και περίπου 40 φίλοι της ομάδας.

Όπως γράφει το sport24, υπήρξαν μικροτραυματισμοί, ενώ χρειάστηκε η ισχυρή παρέμβαση της γαλλικής Αστυνομίας και δυνάμεων των ΜΑΤ για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να μην συμβούν χειρότερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα