Ο Έρικσεν ανακοινώθηκε από την Μπρέντφορντ και επιστρέφει στη δράση

Ο Έρικσεν ανακοινώθηκε από την Μπρέντφορντ και επιστρέφει στη δράση
Ο Κρίστιαν Έρικσεν BRENTFORD FC TWITTER

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, επτά μήνες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη, επιστρέφει στη δράση, με την Μπρέντφορντ να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά από επτά μήνες μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί στο Euro 2020, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά.

Μάλιστα, ο Έρικσεν γίνεται ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην Premier League. Ο Δανός είχε μείνει ελεύθερος από την Ίντερ, καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ιταλία, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Παρόλ’ αυτά γυμναζόταν όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να είναι σε φόρμα για τη μεγάλη επιστροφή του.

Πέρα από προπονητή Τόμας Φρανκ, ο Έρικσεν θα συναντήσει δύο ακόμα συμπατριώτες του στις μέλισσες, τους Κρίστιαν Νόργκαρντ και Ματίας Γένσεν, ενώ θα επιστρέψει στο Λονδίνο έχοντας περάσει 6,5 χρόνια της ζωής του στην αγγλική πρωτεύουσα παίζοντας για την Τότεναμ, πριν πάρει μεταγραφή στην Ίντερ το 2020.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα