Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ζητούν την φυλάκιση των ρατσιστών οπαδών

Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ζητούν την φυλάκιση των ρατσιστών οπαδών

Ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας είναι αποφασισμένος να ζητήσει από την Κυβέρνηση την φυλάκιση όσων συλλαμβάνονται για ρατσιστικές επιθέσεις στα γήπεδα.

Το φαινόμενο ρατσιστικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων στα αγγλικά γήπεδα έχει επιστρέψει για τα καλά.

Οπως ενημερώνει το Sport24.gr η PFA είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα για το συγκεκριμένο φαινόμενο και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι την βρετανική κυβέρνηση. Ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας είναι αποφασισμένος να ζητήσει την φυλάκιση όσων συλλαμβάνονται για ρατσιστικές επιθέσεις στα γήπεδα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της PFA, Γκόρντον Τέιλορ, έκανε δηλώσεις για το θέμα και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η “Dailymail”.

“Η PFA είναι πρόθυμη να λάβει μέτρα για αυτό. Θα ασκήσουμε πιέσεις στην κυβέρνηση για την αύξηση των ποινών για όσους έχουν κριθεί ένοχοι ρατσιστικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα την φυλάκισή τους. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποινή ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά. Φτάνει πια” είπε μεταξύ άλλων.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε πως ρατσιστικές επιθέσεις κατά των παικτών είχαμε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ενώ σχετικές καταγγελίες τον προηγούμενο μήνα έγιναν και από τον Ρίντιγκερ (Τσέλσι), αλλά και από τον Σον (Τότεναμ). Φυσικά, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία μπορεί να φέρει αλλαγή στη νομοθεσία και άλλων χωρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα