Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Θρυλική τριάρα τίτλου

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Θρυλική τριάρα τίτλου
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 3-0 τον ΠΑΟΚ και εκτόξευσε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από τον Δικέφαλο.

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με 3-0, ενώ είχαν και τρία δοκάρια. Ο Αραμπί έβαλε ένα γκολ (έφτασε τα 15) και έφτιαξε τα άλλα δύο.

Όπως γράφει το Sport24.gr, μετά τον αγώνα αυτό, η διαφορά των πρωταθλητών από τον Δικέφαλο εκτοξεύτηκε στους 15 βαθμούς στη Super League Interwetten.

Ο Αραμπί που δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας διαρκώς μακριά από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πήρε το… όπλο του στο 50′ και έκανε το 1-0 γα τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης έδωσε στο Μπουχαλάκη, αυτός έπαιξε το 1-2 με τον Καμαρά και ακολούθως πέρασε φοβερή πάσα στην πλάτη του Ροντρίγκο, όπου βρισκόταν ο Μαροκινός. Αυτός έκανε το κοντρόλ, το σουτ και βρήκε δίχτυα μέσα από την περιοχή και δεξιά (1-0) στο 50′.

Αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ανέλαβε τον κυκλοφορία της μπάλας. Στο 53′ ο Τζόλης, που άλλαξε πλευρά και βρέθηκε αριστερά, πλάσαρε μετά από πάσα του Κρμέντσικ, σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ.

Στο 66′ ο Ουάρντα είδε τον Σα να αποκρούει την κεφαλιά του, το ίδιο έγινε και στο 69′ με το σουτ του Καντουρί. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να δώσει χώρο, να “χτυπήσει” στην κόντρα και στο 70′ ο Καμαρά έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο Φορτούνης του πέρασε τη μπάλα από δεξιά και ο Ζίβκοβιτς εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο μετά την… οβίδα του Αφρικανού.

Ο Καμαρά ό,τι δεν κατάφερε στο 38′ και στο 70′, το πέτυχε στο 77′. Ο Ο Αραμπί έφυγε στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Αφρικανό, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, με το αριστερό, και σκόραρε.

Το μομέντουμ ήταν υπέρ των γηπεδούχων και ο Αραμπί σε φοβερή κατάσταση, μετά το γκολ και την ασίστ. Τόσο πολύ που στο 89′ μοίρασε κι άλλο γκολ. Ο 33χρονος Μαροκινός έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Βρουσάι. Το πρώτο πλασέ του διεθνούς εξτρέμ χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, το δεύτερο στα δίχτυα για το 3-0.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα