Ολυμπιακός: Το tweet των ερυθρολεύκων για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ

Ολυμπιακός: Το tweet των ερυθρολεύκων για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ
AP

Λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση της είδησης του τραγικού χαμού του Κόμπι Μπράιαντ μετά από πτώση του ελικοπτέρου του, ο Ολυμπιακός τον αποχαιρέτησε μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος εδώ και λίγη ώρα, όταν επιβεβαιώθηκε η θλιβερή είδηση πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής μετά από συντριβή του ελικοπτέρου του.

Ως αποτέλεσμα, ο τραγικός χαμός του είναι το Νο 1 θέμα συζήτησης στα social media, με συλλόγους, ομάδες αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια απλούς ανθρώπους να εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο ενός εκ των σπουδαιοτέρων εκπροσώπων του παγκοσμίου μπάσκετ.

Μεταξύ των ομάδων που έσπευσαν να εκφράσουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ ήταν και ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr, να αναφέρουν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter:

“Είναι στιγμές που τα λόγια δεν έχουν σημασία. Είναι στιγμές που το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη ΓΙΑΤΙ. Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί. 

Καλό ταξίδι τεράστιε Kobe Bryant. Για πάντα στις καρδιές μας”. 

Σημειώνεται πως το μήνυμα του Ολυμπιακού είναι τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά, με τον Κόμπι Μπράιαντ να κρατάει φανέλα των ερυθρολεύκων με το όνομά του και το Νο 24 στην πλάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα