Παναθηναϊκός: Ακόμη ένας παίκτης θετικός στον κορονοϊό

Παναθηναϊκός: Ακόμη ένας παίκτης θετικός στον κορονοϊό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως ακόμη ένας παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εντός της ομάδας στους έντεκα.

Ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από νέο διαγνωστικό έλεγχο που έγινε.

Σύμφωνα με το Sport24.gr το τριφύλλι ενημέρωσε επίσημα για το γεγονός, με τους νοσούντες να είναι πλέον έντεκα στο σύνολο (οκτώ παίκτες, τρία μέλη του επιτελείου) και όλη την ομάδα να παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.

Όπως είναι λογικό, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου οπότε και άρχισε να ανεβαίνει ο αριθμός των κρουσμάτων, δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη αναβληθεί οι αγώνες με ΠΑΟΚ (Stoiximan Basket League) και Περιστέρι (Κύπελλο Ελλάδας), όπως επίσης οι δύο αναμετρήσεις με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί ρωσικού εδάφους για την EuroLeague.

Η σχετική ενημέρωση των πρασίνων:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2)”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα